Промоции и новини за резервни части
 • Oт 15.09.2016 до 15.10.2016 можете да закупите добавки за гориво (бензин и дизел) с 15% Т.О.
  Добавките имат следните характеристики:
  1.Премахват отлагания по горивната система.
  2.Подобряват работата на двигателя (ускорение, мощност, вибрации)
  3.Намалява разхода на гориво и емисиите вредни газове.
  4.Защитава и удължава живота на елементите от горивната система.
  5.Улеснява студеният старт.6.Подходяща и за автомобили с филтри за твърди частици.

  За повече информация. • През месец aвгуст можете да замените износените спирачни дискове и накладки с нови на още по - изгодни цени за труд и части. Гарантираното от Peugeot високо качество на оригиналните части дава висока надежност на вашият автомобил на добра цена. Офертата е валидна от 01.08.2016 до 31.08.2016 в СФА - Пловдив.

  За повече информация. • През месец юли 2016г. София Франс Ауто - Пловдив ви предлага да обслужите изгодно автомобилите си, като смените ангренажен к-т с 15% отстъпка за труд и части. Поинтересувайте се и за интервалите на смяна на ангренажен к-т за вашият автомобил, които производителя препоръчва. Големите интервали на смяна на нашите комплекти правят офертата още по-изгодна.

  За повече информация.
 •   Отговорът е: Echange Standart. Това е   програма на Peugeot за заводски   възстановени оригинални части, която   включва 16 модулни групи –   двигатели, скоростни кутии,   съединители, радиатори и др. Връщате старата износена част, и закупувате оригинална възстановена част Peugeot с високо качество, с пълна гаранция, и на цена с 30 до 40% по-ниска от тази на нова част.

  За повече информация.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

032 908000

СФА - Пловдив
ул. Васил Левски 143
Пловдив

Принтиране на контактите