Рискове


Има случаи, в които клиентите на марката Peugeot следват съвети за "евтино" възстановяване на техния автомобил
след произшествие. Те са препращани да извършат ремонта в сервизи, специализирани единствено в тенекеджийско-бояджийски работи. Така по-значимите дефекти по ходова част или двигател, настъпили в резулатат на произшествието, остават незабелязани и сътветно неотстранени поради липса на компетентност и специализация. Още повече, извършените повърхностни ремонти се правят или с подръчни материали, или с части с неясен произход и без никаква гаранция. 

        1.Гаранция

Именно по тази причина производителите на автомобили се ангажират с гаранция само и единствено, когато налагащите се ремонти по Вашия автомобил се извършват в оторизираната от производителя сервизна мрежа.

        2. Лизингов договор

Съществено важно е да напомним, че по време на целия период на лизинговия договор до настъпване на прехвърляне, автомобилът се явява собственост на лизинговата компания, с която имате договор. Като всеки собственик, лизинговата компания ще настоява за най-доброто техническо обслужване и поради тази причина е налице изискването то да става в оторизираната от производителя сервизна мрежа. Така и Вие получавате една добра възможност и защита вашия автомобил винаги да бъде отремонтиран в оторизираната сервизна мрежа от специалистите на Peugeot с използване на оригинални резервни части.
В правата на Лизинговата компания е да извърши корегиращи ремонти за сметка на ползвателя на автомобила, ако качеството им не отговаря на стандартите на производителя, или да прекрати лизинговия договор, ако ползвателят не се грижи за собсвеността в съответствие с изискванията.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

032 908000

СФА - Пловдив
ул. Васил Левски 143
Пловдив

Принтиране на контактите